JYSK Nakliye Taşımacım İle Artık Daha Kolay

JYSK Nakliye

JYSK Nakliye hizmetini Taşımacım ile daha basit hale getirdiğimizi duyurmaktan dolayı çok sevinçliyiz. İstanbul’da bulunan 4 adet JYSK mağazalarından aldığınız ürünleri, mağaza kasalarına yakın bir yerde bulunan Taşımacım Kiosk’ları ile kolayca taşıyabilirsiniz!

JYSK Hakkında

JYSK, 1979 yılından bu yana insanların evlerini ve bahçelerini döşemelerini kolaylaştıran uluslararası bir ev mobilyası perakendecisidir. Danimarka’nın Aarhus kentinde Lars Larsen tarafından kurulan JYSK, tek bir mağazadan 6 kıtada 48 ülkede 3.400’den fazla mağazası olan küresel bir perakende zincirine dönüşmüştür.

JYSK, 2022/23 mali yılında 135 yeni mağaza açmış ve zorlu piyasa koşullarına rağmen 1,2 milyondan fazla yeni müşteriyi ağırlamıştır. Şirket, önümüzdeki mali yılda en az bir o kadar daha mağaza açmayı hedefleyerek genişlemesini sürdürmeyi planlıyor.

Ürün ve Hizmetler

JYSK, yatak, mobilya ve iç dekor dahil olmak üzere geniş bir yelpazede ev eşyaları sunmaktadır. Şirketin mağazaları ortalama 1.300 m² alana sahip orta formatta faaliyet göstermektedir. JYSK, uyku ve yaşam alanlarında herkes için harika bir İskandinav teklifi sunmaya odaklanmaktadır. Şirketin misyonu, perakende sektöründe müşterilerin ve çalışanların ilk tercihi olmaktır.

JYSK ve Taşımacım

Taşımacım olarak JYSK Nakliye hizmetlerini daha da geliştirmek ve JYSK müşterilerinin rahat bir taşıma deneyimi yaşamasını sağlamak için harika bir iş ortaklığı geliştirdik. Şu an İstanbul’da bulunan 4 mağazada Taşımacım Kiosk’ları üzerinden kolayca sipariş oluşturabileceğiniz bir sistem oluşturarak, JYSK nakliye hizmetini hızlı, güvenilir ve teknoloji odaklı bir yapıya kavuşturduk.

JYSK Nakliye

JYSK Nakliye hizmeti almak için mağaza içerisinden çıkmadan Kiosklarımız üzerinden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. JYSK mağazalarındaki ürünlerin tamamı Kiosklarımıza tanımlı olduğu için herhangi bir boyut bildirmenize gerek olmadan anında fiyatı görebilir, gördüğünüz fiyat üzerinden siparişinizi oluşturarak ihtiyacınız olan nakliye hizmetini kolayca alabilirsiniz!

JYSK Nakliye hizmetinden yararlanmak için Kiosklarda sipariş verirken dikkat etmeniz gereken en önemli hususların başında ekstralar gelmektedir. Nakliyeye refakat edip etmeyeceğiniz (Ücretsiz refakat edebilirsiniz), ekstra yardımcı seçenekleri, vb. birçok ekstra seçeneği siparişinizin son aşamasında gerçekleştirebilirsiniz.

JYSK Nakliye hizmetimiz hakkında daha fazla bilgiyi bu sayfadan>>>> JYSK Teslimat Hizmeti alabilir, uygulamamızı deneyimlemek için uygulamayı buradan indirebilirsiniz! >>> Uygulama