Aklına takılanlar

Tüm sorularını cevaplıyoruz, aşağıdakilerden farklı soruların varsa hemen bize ulaş!

sıkça sorulan sorular
sıkça sorulan sorular

Aklına takılanlar

Tüm sorularını cevaplıyoruz, aşağıdakilerden farklı soruların varsa hemen bize ulaş!

Soru Sor SSS

Motosiklet

Boyutlar (Max.): 35 x 25 x 12 cm

Ağırlık Limiti: 5 Kg

Belgeler veya küçük bir paket (ayakkabı kutusu boyutu)

Hafif Ticari (Doblo)

Boyutlar (Max.): 1.8 x 1.5 x 1.2 m

Ağırlık Limiti: 200 Kg

Koliler, kutular, küçük mobilyalar, kısa bitkiler ve evcil hayvanlar için iyidir.

Panelvan

Boyutlar (Max.): 2.5 x 1.5 x 1.5 m

Ağırlık Limiti: 800 Kg

3 kişilik kanepe veya yemek masası ve sandalyeler için iyidir.

Kamyonet

Boyutlar (Max.): 2.8 x 2 x 2 m

Ağırlık Limiti: 1200 Kg

Yatak odası takımı, ofis mobilyaları veya 1+1 ev taşımaları için iyidir.

Uygulamadan istediğiniz saat sipariş oluşturabilirsiniz. Operatörlerimiz sizin için belirlediğiniz saat üzerinden bir sürücü atayacaktır.

Destek ekibimize 7/24 destek@tasimacim.com e-posta adresinden ya da 09:00 – 18:00 arasında +90 850 532 85 05 no’lu müşteri hizmetleri yardım hattından bize ulaşabilirsin! Uygulama içerisinden 24 saat bize ulaşabilieceğini unutma!

Öncelikle uygulamamızı Android™ ya da iOS™ uygulama mağazalarından indirerek yükleyebilirsin. Daha sonra hesap oluşturarak uygulamamızda rezervasyonunu hızlıca oluşturabilirsin.

Kolayca rezervasyon oluştur! ↓

Alış ve varış konumlarını gir > Eşyana göre araç seçimini yap (bu bölümde fiyatları da görebilirsin) > Zamanını ve ekstra hizmet isteyip istemediğini seç > Ödemeni yap!

İşte bu kadar basit!

Uygulamamız izinlerin doğrultusunda konumunuzu kullanır. Bu şekilde konumunuzu belirleyebilir. Ayrıca Uygulamaya entegre harita ile alış ve varış noktalarını kolayca işaretleyebilirsin.

Alış ve varış noktalarını belirttiğiniz anda uygulamamız köprü, otoyol, tünel, vb. ücretli geçişleri de ücrete ekler. Yani ekstradan bir ücret ödemezsin! Detaylı bilgi için fiyatlandırma tablomuza göz atabilirsin!

TAŞIMACIM, çeşitli ağırlık ve boyutlardaki eşyaları taşımak için farklı tipte araçlar sunar. Örneğin, bir panelvan 800 kg ve 2.5 x 1.5 × 1.5 m boyutlarına kadar eşya taşıyabilir. Hangi araç tipini seçeceğinden emin değilsen, her araç tipinin ağırlık ve boyut sınırlarına bakmayı unutma! Yardımcı olmadıysa destek hattımızdan bize ulaş!

Nakit, Kredi Kartı ve Banka Kartları ile ödeme yapabilirsin.

Harika! Şimdi en kısa zamanda sana hızlıca sürücü atayacağız, o yüzden gözün bildirimlerde olsun! Taşımacım uygulamasının bildirimleri için telefon ayarlarından bildirim izinleri vermeyi unutma!

Rezervasyonun bir sürücüyle eşleştirildikten sonra, sürücü rezervasyon bilgilerini ve varış saatinile onaylamak için mümkün olan en kısa sürede seninle iletişime geçecektir. Sürücü, araç kullanıyor olabileceğinden dolayı seninle iletişime geçmesi için biraz zaman tanımalısın. Sürücü eşleştirildikten sonraki 10 ~ 15 dakika içinde seninle iletişime geçmezse, varış saatini, rezervasyonunun ayrıntılarını ve ek ücretleri / ücretleri (varsa) onaylamak için sürücüyle bir arama gerçekleştirebilirsin. (Merak etme! Numara gizleme özelliği sayesinde numaran gözükmez!) 

Siparişini oluşturduktan sonra sistemlerimiz sana en uygun sürücüyü atayacaktır. Belirttiğin tarih ve saatte sürücün alış konumunda olacaktır.

Bu konuda için rahat olabilir, tüm siparişler merkezimizde an be an izleniyor, eğer belirli bir gecikme yaşarsan hemen bize müşteri hizmetleri yardım hattımızdan ulaş. Sana hızlıca yeni bir sürücü atayacağız.

Kullanıcı dostu uygulamamız teslim saatinden önceki tüm alış-varış konumları, tarih ve saat bilgileri anında sistem tarafından operasyon birimine iletildiği için değişikliği uygulama üzerinden yapamazsın. Eğer farklı bir araç tipine ya da siparişin ile ilgili farklı gereksinimlere ihtiyacın olduysa canlı destek hattımızdan bize ulaşabilir ya da müşteri destek hattımızdan bize ulaşarak hızlıca değişikliğini yapabilirsin!

Temel olarak uygulamamız eşyalarını istediğin noktadan istediğin noktaya taşımana yardım etmemizi sağlar. Dolayısıyla sürücünün taşıma yardımı vermesini istiyorsan, siparişini verirken “Kapıdan kapıya yardım” seçeneğini işaretleyerek talebini belirt. Taşıma yardımı için güncel fiyatlarımızı sipariş ekranında görebilirsin.

Durumu bildirmek için lütfen hemen +90 850 532 85 05 no’lu müşteri hizmetleri hattımızı ara!

Tabi ki. Hızlıca bizimle iletişime geçerek, sipariş detaylarından taşımanızı gerçekleştirdiğiniz sürücünüzü bulup unuttuğunuz eşyanız hakkında hızlıca bilgi alır ve sana iletiriz.

Evet, herhangi bir sürücü siparişinle eşleştirilmeden önce ve sürücün ilk adrese yola çıkmadan önce rezervasyonunu iptal edebilirsin.

Sürücü ilk adrese vardıktan sonraki iptallerde sipariş tutarının %50’sini iade alabilirsin.

Taşımacım Müşteri Hizmetleri Yardım Hattı her gün sabah 9’dan akşam 6’ya kadar kullanılabilir fakat bize uygulama üzerinden 24 saat ulaşabilirsin.