Kolay taşımanın en iyi yoluyla tanış!

Konumunu gir > Aracını seç > Sipariş oluştur

Uygulamayı indir Hikayemiz

Kolay taşımanın en iyi yoluyla tanış!

Konumunu gir > Aracını seç > Sipariş oluştur

Uygulamayı indir Hikayemiz

Eşya taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Taşımacılık sektörüne yepyeni bir soluk getirmek adına, “eşya taşıma” sorununa ve taşıma ile ilgili birçok soruna çözüm olmaya geldik! Ayakkabı kutusundan koltuk takımına kadar küçüklü büyüklü her eşyanı taşıyabileceğin ve bu süreçte tarafların herhangi bir şekilde mağdur olmayacağı bir sistem geliştirme arzusuyla çıktığımız bu yol, bizim için çözüm odaklı ve inovatif bir taşıma uygulaması fikrini uyandırdı. Hem eşya taşımak isteyen hem de taşımacı olmak isteyenlere hitap eden uygulamamızı sen de denemek isterseniz mobil uygulama mağazalarından indirebilirsin!

hakkımızda 3

Taşıma işini dert olmaktan çıkardık!

Taşımacım uygulaması sayesinde dilediğin zaman, dilediği yerden taşımacılık hizmeti alabileceksin. Üstelik her ihtiyaca yönelik mükemmel çözümlerimiz de var! Motosiklet, Hafif Ticari, Panelvan ve Kamyonet gibi seçenekler sayesinde her eşya boyutuna uygun bir aracı seçebilirsin. Bu sayede sadece ihtiyacın kadar para öder ve maddi kayıp yaşamazsın!

Hizmet anlayışımızın merkezine “adil olma” kavramını koyduğumuz için taşıyan ve kullanıcı asla mağdur olmaz. Böylece eşyaların seçtiğin konumlar arasında güvenli bir şekilde taşınır.

Taşımacı iş ortaklarımızın ve şoförlerimizin de haklarını koruyor, emek kaybı yaşamadan para kazanmalarını sağlıyoruz. Bu süreçte ücretli otoyollardan güncel akaryakıt zamlarına kadar her detayı dikkate alıyor, güncel fiyatlama sistemi sayesinde her iki tarafında kayıp yaşamamasını sağlıyoruz!

Pet Taksi hizmetimiz ile Sevimli dostlarımızı unutmadık!

Sosyal sorumluluğumuz gereği tüm canlılara ve çevreye olan duyarlılığımızı da hizmetlerimize yansıtıyoruz. Bu sebeple tüm kullanıcılarımızın evcil hayvanlarıyla seyahat edebilmelerini de sağladığımız pet taksi hizmetimizle karşınızdayız!. Evcil hayvan dostlarımızın toplu taşıma araçlarında strese girmesini ve kullanıcılarımızın pet taksi taşımacılığında astronomik rakamlar ödemesinin önüne geçebilmek adına bu hizmeti Taşımacım uygulamasıyla gönül rahatlığıyla yapabilmelerini sağlıyoruz! Bu sayede pet taksi hizmetimizle kullanıcılar, evcil hayvan dostlarıyla birlikte son derece güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabilirler!

Şu an sadece İstanbul içerisinde aktif olarak kullanımda olan uygulamamız yakın zamanda tüm Türkiye’de aktif hale gelecek!

Taşımayı zor olmaktan çıkaran bu uygulamayla hayatınızı değiştirebilir, “Tek elle eşyalarını taşı” sloganımızla eşya taşımanın ve pet taksi hizmetinin kolaylığını keşfedebilirsiniz!