JYSK Teslimat Hizmetleri Taşımacım’la Daha Hızlı

JYSK teslimat

Taşımacım ve JYSK teslimat hizmetleri için harika bir iş ortaklığına imza attı. JYSK’nın İstanbul’da bulunan 4 mağazasında, Taşımacım Kioskları aracılığıyla ürünlerinizi satın aldıktan sonra kolayca taşıma siparişi verebilirsiniz.

1979 yılında Danimarka’nın Aarhus şehrinde Lars Larsen tarafından kurulan İskandinavya kökenli JYSK, dünya çapında yatak, mobilya, dekorasyon ve ev ürünleri satan büyük bir mağazalar ağına sahiptir. JYSK adı, Danimarkaca “Jutlandlı” anlamına gelir ve bu, şirketin kurucusu Lars Larsen’in Jutland bölgesine olan bağlılığını yansıtır.

JYSK ve İskandinav Tarzı

JYSK’in sunduğu ürünler, minimalist ve işlevsel tasarımları ile bilinen İskandinav stilini yansıtır. Bu stilin temel özellikleri arasında doğal malzemeler kullanımı, sade ve temiz hatlar ile işlevsellik ön plandadır. Müşteriler, bu stili yaşam alanlarına yansıtmak için JYSK mağazalarında farklı bütçelere hitap eden ürünler bulabilir.

JYSK Teslimat

JYSK mağazalarında bulunan Taşımacım Kioskları aracılığıyla JYSK teslimat hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. JYSK ürün envanterinde bulunan her ürün için anında fiyat hesaplayan Kiosklarımız ile aldığınız ürün ne olursa olsun o an evinize götürmenin konforunu yaşayacaksınız.

JYSK teslimat hizmetini alırken yapmanız gerekenler oldukça basit!

Ürünlerinizi satın aldıktan sonra kasa yanlarında bulunan Taşımacım Kiosklarından kolayca nakliye siparişi oluşturabilirsiniz (Taşımacım Kiosk ile JYSK Teslimat Siparişi Nasıl Verilir?).

Siparişi tamamladınız, bundan sonra Taşımacım size sürücü atayacak. Kiosk üzerinde tamamladığınız nakliye siparişinde ekranda görünen kodu kasa yetkilisine ilettiğinizde ürünleriniz Taşımacım sürücüleri için JYSK mağaza ürün teslim alanında sizin ve JYSK teslimat hizmeti aldığınız Taşımacım aracı için hazırlanacak.

İşte hepsi bu kadar!

Taşımacım ile Yeni Nesil Nakliye

Günümüzde e-ticaret ve lojistik sektörlerinin hızla büyümesiyle birlikte, teslimat hizmetlerinin güvenilirliği ve hızı da büyük bir önem kazanmıştır. İster küçük bir koli gönderiyor olun, ister büyük hacimli ürünlerinizi taşımak isteyin, profesyonel bir nakliye hizmeti almak her zaman işlerinizi kolaylaştırır. Bu noktada Taşımacım sunduğu farklı teslimat hizmetleriyle, bireysel ve ticari müşterilerine güvenilir, hızlı ve uygun fiyatlı çözümler sunar!

JYSK teslimat hizmeti veya diğer tüm taşıma hizmetlerimiz hakkında soru ve önerileriniz için tasimacim.com üzerinde ya da uygulamamızda bulunan canlı destek hattına 7/24 ulaşabilirsiniz!