Öğrenci İndirimi Ekim Ayında da Devam Ediyor!

öğrenci indirimi

Yeni akademik yılın heyecanı Ekim ayında da devam ederken, öğrencilerin taşıma ihtiyaçları da hız kesmeden sürüyor. Öğrenci indirimi kampanyası, yeni üniversitesini kazanan, yeni bir eve geçmek isteyen ve eşyalarını istediği yerden istediği yere ucuz bir şekilde taşımak isteyen tüm öğrenciler için taşınma sürecini rahat ve ucuz bir hale dönüştürüyor.

Nakliyeci aramak saatlerinizi alacak, bulduğunuz nakliye hizmeti eşyalarınızı taşımanız için size rahatlık, refakat, uygulamadan takip, nakit ya da kredi kartı ile ödeme ve daha birçok avantaj sunacak mı? Sanırım cevap hayır. Geleneksel nakliye hizmetlerinin çok ötesinde bir nakliye hizmeti sunan Taşımacım, tek elle eşyalarınızı taşımanın en iyi yolu olarak sizlerin hafızasında yer edinecek!

Nasıl mı?

Öğrenci Kampanyası ile Eşyalarınızı Rahat ve Ucuza taşıtın

Geçtiğimiz ay çok talep alan öğrenci indirimi kampanyamız bu haftada devam ediyor. Öğrenci kampanyamızı Ekim ayında da devam ettirerek, öğrencilere tek elle eşyalarını taşıma hizmetlerinde %10 indirim sunmaya devam ediyoruz! Özellikle üniversite öğrencileri için tasarlanmış olan bu öğrenci indirimi sayesinde, taşınma masraflarınızı önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Sunduğumuz taşıma hizmetleri arasında, motokurye nakliye hizmeti , doblo nakliye hizmeti, panelvan nakliye hizmeti ve kamyonet nakliye hizmeti seçenekleri yer alıyor. İhtiyacınıza ya da eşyanıza en uygun aracı seçerek, eşyalarınızı güvenle ve hızla yeni yerinize taşıyabilirsiniz.

Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Taşımacım’ın öğrenci indirimi kampanyasından faydalanmak için aşağıdaki adımları takip edin!

  • iOS ve Android uygulama mağazalarından Taşımacım uygulamasını indirin.
  • .edu uzantılı e-posta adresinizle uygulamaya kaydolun.
  • E-postanıza gelecek olan “Kampanya Kodu”nu Uygulama menüsünde bulunan “Kampanya Kodu Ekle” sekmesinden ekleyin
  • Artık %10 indiriminiz hazır! İstediğiniz eşyanızı istediğiniz yere indirimli olarak taşıyabilirsiniz.

Taşımacım ile Uygun Fiyata Eşyalarınızı Taşıyın!

Taşımacım olarak amacımız, taşınma sürecini herkes için daha kolay ve erişilebilir hale getirmek. Profesyonel ekibimiz ile eşyalarınızı güvenle taşırken, uygun fiyat politikamızla bütçenizi koruyoruz. Öğrenci indirimi ile sunduğumuz ekonomik avantajlar, öğrencilerin yeni hayatlarına daha kolay başlamalarını sağlıyor. Ekim ayı boyunca devam eden bu fırsatı kaçırmayın!

Sonuç olarak, okul hayatına yeni bir başlangıç yaparken taşınma sürecinizi güvenli ve uygun fiyatlı hale getirmek için Taşımacım’ın öğrenci indirimi kampanyasından faydalanın. Taşımacım’a kaydolun ve öğrenci indiriminden yararlanarak, kolay ve ucuz taşınmanın tadını çıkarın!