Eşya Taşımada Devrim: 3 Adımda Uygulamamızı Deneyimleyin!

eşya taşıma

Taşımacım uygulaması, eşya taşımada motosikletten kamyonete kadar dört farklı araç kategorisiyle birçok farklı taşıma ihtiyacı için hizmetinizde! Öyle ki, evcil hayvanlarınızı ulaşım hizmetlerini kullanarak transfer etmeniz bile mümkün.

Taşımacım’ın modern teslimat hizmetleri, eşya taşıma operasyonlarınızda size birçok avantaj sunar. Hem sürücülerin hem de kullanıcıların konforunu göz önünde bulunduran Taşımacım uygulaması, karşılıklı memnuniyeti sağlamak adına adil ilkelerle hareket eder.

Taşımacım uygulaması ile mobil uygulama üzerinden sipariş detaylarını düzenlerken refakatçi seçeneğini kullanabilir ve size eşyanızın boyutuna uygun bir araç seçme imkanı sunar. Taşımacım uygulamasında kredi kartı ve nakit ödeme seçenekleri arasından seçim yapabileceğiniz gibi eşya taşıma hizmetinize ait detayları da belirtebilirsiniz. Taşımacım uygulaması ile ilgili sorularınız için bize ulaşın!

Eşya Taşımada Kullanıcı Dostu Bir Deneyim

Taşımacım uygulaması, ulaşım için harika bir araçtır. Size ihtiyaçlarınıza en uygun araç boyutunu seçme fırsatı sunarken, eşya taşıma hizmetinin güvenli ve emniyetli bir şekilde sağlar. Mobil uygulama üzerinden sipariş detaylarını düzenlerken refakatçi seçeneğini kullandığınızda kredi kartı ve nakit ödeme seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Taşımacım uygulaması sayesinde eşyalarınızın taşınması sırasında çalışacağınız şoförler ile mobil uygulamamız üzerinden iletişim kurabilirsiniz. Bu, eşyalarınızı taşımaktan kimin sorumlu olduğunu bilmenizi ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar.

Farklı Boyutlaraki Eşyalarınızı Taşımacım Uygulaması Aracılığı ile Taşıyın!

Taşımacım uygulaması ihtiyacınız olan teslimat firmasıdır. Çünkü kapıdan kapıya teslimat sunuyoruz ve bunu dört farklı araç kategorisiyle yapıyoruz. Motosikletlerden kamyonetlere kadar birçok farklı ulaşım ihtiyacı için Taşımacım hizmetinizde!

Motosiklet, Hafif Ticari, Panelvan ve Kamyonet gibi farklı seçeneklerle eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım, farklı ebatlarda araçlar sunduğu için size önemli bir maliyet tasarrufu sağlayacaktır. Taşıma hizmeti alırken eşyalarınızın aracın kapasitesine göre minimum düzeyde kalması size hem yakıt hem de yakıt açısından daha fazla kaynağa mal olacaktır.

Evcil Hayvanlar İçin Taşıma Hizmeti

Evcil hayvanlarınızın toplu taşıma araçlarında strese girerek seyahat etmesini istemiyorsanız Taşımacım’ı seçebilirsiniz.Sürücüler ve kullanıcılar arasında adil bir köprü görevi gören Taşımacım, insanlara ve hayvanlara karşı duyarlılığını sürdürüyor. Bu alandaki çalışmalarımız doğrultusunda evcil hayvan sahiplerinin astronomik ücretler ödemeden evcil hayvanlarıyla seyahat etmelerini sağlıyoruz.