Aynı Gün Teslimat, Tekstil Firmalarının Satışlarını Nasıl Artırır?

aynı gün teslimat hizmeti

Anında tatmin olmanın norm olduğu bir dünyada, aynı gün teslimat sunmayan tekstil firmaları dezavantajlı durumdadır.

E-Ticaret endüstrisi yavaşlamıyor ve hız konusundaki tüketici beklentileri her yıl daha da artıyor. invesp’e göre, aynı gün teslimat seçeneği olmasaydı, küresel çevrimiçi giyim alışverişçilerinin %22’si siparişlerini terk ederdi. Bu, modern bir teslimat hizmeti sunmadığınız için işletmenizin kaçırdığı çok sayıda satış demektir.

Taşımacım ile anlık fiyatlandırma, telefon numarası gizleme özelliği ve kapıdan kapıya ulaşım yardımı gibi farklı hizmetlere tasimacim.com veya Taşımacım Uygulaması üzerinden tek tıkla ulaşabilirsiniz!

Tekstil Firmaları İçin Aynı Gün Teslimat Sunmanın Avantajları

Müşterilerinize daha hızlı teslimat hizmetleri sunmanın birçok avantajı vardır. İşte moda perakendecilerinin aynı gün teslimat sunmanın sağladığı en önemli 4 avantaj:

1. Artan Müşteri Memnuniyeti

Müşteriler istedikleri kıyafetleri beklemek zorunda kalmadan alabildiklerinde mutlu olurlar. Mutlu müşterilerin geri gelme ve tekrar satın alma olasılıkları daha yüksektir.

2. Artan Gelir

Aynı gün teslimat seçenekleri, birinin daha hızlı kontrol etmesini sağlamak için güçlü bir motive edici olabilir. Siparişlerinin hızlı bir şekilde ulaşacağını bilmek, onları satın alma olasılığını ve gelecekte tekrar satın alma olasılığını artırır. Bu tarz bir teslimat için müşteriden daha fazla ücret alma fırsatınız da var, bu da kar marjınızı artırıyor.

3. Daha Verimli Envanter Yönetimi

Bölgenizdeki müşterilerle sınırlı olmadığınız için mağazanızda stokta olmayan kıyafetleri satabilirsiniz. Ayrıca, müşteriler hızlı teslimat özelliğini kullandıklarında, envanteriniz çok daha kısa bir süre içinde taşınır. Bu, birçok durumda depo ücretlerinden tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

4. Artan marka bilinirliği

Aynı gün teslimat hizmeti sunduğunuzda, markanızı yenilikçi ve müşterilerini önemseyen bir firma olarak öne çıkarırsınız.

Taşımacım ile Aynı Gün Teslimat Hizmeti Sunmak

Ürünleriniz için aynı günde teslimat adına hızlı, kolay ve güvenli bir yol arıyorsanız Taşımacım tam size göre. Küçük bir kutu veya büyük bir mobilya olması farketmeksizin, ihtiyaçlarınıza uygun araçlarla tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan biziz.

Farklı şeylerin farklı türde araçlar gerektirdiğini biliyoruz. Bu nedenle 5 farklı araç türü sunuyoruz, böylece ürünlerinizi olması gereken yere hangi formda olursa olsun ulaştırmanıza yardımcı oluyoruz.