Eşya Taşıma Hizmeti Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler!

eşya taşıma hizmeti

Bir eşya taşıma firması seçerken, dikkate alınması gereken birçok şey vardır. Bir düzine eşya taşıma şirketi var, ancak ihtiyaçlarınız için hangisinin en iyi olduğunu nasıl bileceksiniz?

Bir paketi gönderirken ters gidebilecek pek çok şey vardır ve bunlar ters giderse garanti altında olduğunuzdan emin olmak istersiniz. Bu nedenle, bir şeyler ters gittiğinde sizinle ilgilenecek bir eşya taşıma firması seçmek çok önemlidir.

Gönderilerinizi yollamak için bir eşya taşıma firması ararken, dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. Akılda tutulması gereken en önemli şeylerden bazıları şunlardır:

  • Şirketin geçmişi nedir? Sektörde nasıl bir itibarı var?
  • Filoları ne kadar büyük?
  • Ne tür hizmetler sunuyorlar?
  • Kapıdan kapıya hizmet verebilirler mi yoksa bununla kendi başınıza mı ilgilenmeniz gerekir?
  • Mallar varış noktasına varmadan önce ne kadar hazırlık yapılması gerekecek?

Eşya Taşıma Firması Seçmeden Önce Bunlara Dikkat!

Eşya Türü

Gönderdiğiniz eşya türünün taşınmasında uzmanlaşmış bir eşya taşıma firması seçmek en doğrusudur. Şirketin, gönderdiğiniz mal türüyle ilgili deneyime sahip olduğundan emin olmanız önemlidir. Örneğin, soğutulmuş yiyecekler gönderiyorsanız, tüm taşıma süreci boyunca sıcaklıkları koruma konusunda deneyimli bir şirket seçmeniz gerekir.

Taşımacım, birçok farklı eşya türü ile ilgili deneyime sahip profesyonel şoförlerle birlikte hizmet verir. Uygulamamız aracılığıyla şoförlere istediğiniz soruları sorabilir, şeffaf bir süreçte eşyalarınızın gönül rahatlığıyla taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Araç Tipi

Eşyalarınızı taşımak için hangi tip aracın kullanılacağını da düşünmek önemlidir. Örneğin ağır makine taşımacılığı yapıyorsanız bu tür yükler için tasarlanmış araçlar kullanan bir firma seçmeniz önemlidir. Ek olarak, bazı araç türleri, kamuya açık yollarda veya otoyollarda yasal olarak çalışabilmeleri için özel sigorta kapsamı veya lisanslama gerekliliklerle birlikte gelecektir.

Taşımacım, motorsikletten kamyonete dek beş farklı araç tipiyle birlikte kullanıcılarına hizmet verir. Araç tipi konusundaki seçim eşya taşıma sürecinde hem eşyanın sağlığı hem de maliyet açısından önemli olduğu için bu konu oldukça önemlidir.

Maliyet

Bölgenizde mevcut olan farklı seçenekler arasında seçim yaparken belirli bir teslimat firması ile çalışmanın maliyeti de dikkate alınmalıdır. Bu faktörler bölgeye göre değişebilir, bu nedenle hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğuna karar vermeden önce birkaç farklı sağlayıcıya danışmanız en iyisidir.

Taşımacım hem bireysel hem de kurumsal alanlara hitap eden, son kullanıcı odaklı ve her şeyin şeffaf olduğu bir uygulama! Daha fazlası için bizimle iletişime geçebilirsiniz!