Taşımacım’ın Modern Teslimat Hizmetleri

modern teslimat hizmetleri

Taşımacım, kurulduğu günden bu yana eşya taşımacılığı operasyonları için modern teslimat hizmetleri sunar.

Sürücüler ve kullanıcılar arasında adil bir köprü görevi gören Taşımacım, insanlara ve hayvanlara karşı duyarlılığını sürdürüyor. Bu alandaki çalışmalarımız doğrultusunda evcil hayvan sahiplerinin astronomik ücretler ödemeden evcil hayvanlarıyla seyahat etmelerini sağlıyoruz. Evcil hayvanlarınızın toplu taşıma araçlarında stressiz seyahat etmesini istiyorsanız Taşımacım’ı seçebilir, modern teslimat hizmetleri ayrıcalıklarını deneyimleyebilirsiniz.

Taşımacım Modern Teslimat Hizmetleri, her şeyi her yerden her yere götürmenize yardımcı olan bir teslimat hizmetidir. Aşağıdakiler dahil çeşitli seçenekler sunarlar:

  • Aynı gün teslimat
  • Ertesi gün teslimat
  • Saatlik teslimat

Sorunsuz Teslimat İçin Taşımacım Modern Teslimat Hizmetleri

Müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz. Amacımız, bizimle olan deneyiminizi olabildiğince sorunsuz ve stressiz hale getirmektir. Taşımacım Modern Teslimat Hizmetleri, İstanbul merkezli bir teknoloji şirketidir.

Taşımacım, çevrimiçi siparişlerinizin, paketlerinizin ve kolilerinizin kapıdan kapıya teslimatını sağlar. Paketinizin zamanında ve iyi durumda varış noktasına ulaşmasını sağlıyoruz. Müşterilerimiz arasında perakendeciler, e-ticaret şirketleri ve bireysel kullanıcılar yer alıyor.

Ulaşım İhtiyaçlarınızı Modern Teslimat Hizmetleri ile Karşılayın

Taşımacım’ın modern teslimat hizmetleri, eşya taşıma operasyonlarınızda size birçok avantaj sunar. Eşyalarınızı taşıyacak şoförlerle iletişim kurmanızı sağlayan bir mobil uygulama sunuyoruz. Bu, sürücü ile doğrudan iletişim kurabileceğiniz ve kendinizi daha güvende hissedebileceğiniz anlamına gelir.

Taşımacım, Türkiye’nin her yerinde (şu an sadece İstanbul’da) doğabilecek taşıma ihtiyaçlarınızı karşılamak için taşıma hizmetleri sunar. Şu anda sadece İstanbul’da hizmet veren firmamız, çalışmak istediğiniz sürücüyü seçebileceğiniz ve iletişim kurma fırsatı elde edebileceğiniz bir uygulama da sizlere sunmaktadır. Uygulamamızı App Store veya Google Play üzerinden indirebilir, sizlere sunduğumuz yenilikçi çözümlere ulaşabilirsiniz.

Taraflar İçin Adil Bir Süreç

Hem sürücülerin hem de kullanıcıların konforunu göz önünde bulunduran Taşımacım, karşılıklı memnuniyeti sağlamak adına adil ilkelerle hareket eder. Mobil uygulama üzerinden sipariş detaylarını düzenlerken refakatçi seçeneğini kullanabilirsiniz, uygulamamız size eşyanızın boyutuna uygun bir araç seçme imkanı sunar.

Taşımacım uygulamasında kredi kartı ve nakit ödeme seçenekleri arasından seçim yapabileceğiniz gibi eşyalarınıza ait detayları da belirtebilirsiniz. Taşımacım ile ilgili sorularınız için bize ulaşın!