İkinci El Eşya Satın Alma İşlemlerinizde Taşımacım Yanınızda

İkinci el eşya satın alma

İkinci el eşya satın alma kararı verdiniz fakat eşyaları nasıl taşıyacağınızı bilemiyorsanız Taşımacım yanınızda! Hemen uygulamayı indirebilir ve aşağıdaki adımları izleyerek uygun fiyata eşyalarınızı zarar görmeden taşıyabilirsiniz.

İkinci El Eşya Satın Alma İçin Uygulamayı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Taşımacım uygulamasını kullanarak ikinci el eşya satın alma sürecindeki nakliye işlemleri ve rezervasyon yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. İkinci el eşya satın alma için kullanmak istediğiniz teslim alma ve bırakma konumunuzu seçin. Bunun için adresinizi veya en yakın meydanı, okulu, gösteri merkezini veya diğer bir yer belirleyebilirsiniz.
  2. Sizin için uygun olan araç türünü seçin. Motosiklet, doblo, minivan, panelvan veya kamyonet gibi birçok seçenek mevcuttur.
  3. Rezervasyon gereksinimlerinizi belirtin. Bu, teslim alma ve bırakma tarihi ve saatleri, kaç kişi veya nakliye malzemesi için rezervasyon yapıyorsunuz gibi bilgiler olabilir.
  4. Kişisel bilgilerinizi girin. Bu, adınız, soyadınız, telefon numaranız ve e-posta adresiniz gibi bilgiler olabilir.
  5. Ödeme yöntemini seçin. Ödeme yapmak için kredi kartı, banka kartı veya mobil ödeme seçenekleri kullanabilirsiniz.
  6. “Rezervasyonu onayla” düğmesine tıklayın ve bekleyin. Bir sürücü dakikalar içinde rezervasyonunuzla eşleştirilecek ve sizinle uygulama üzerinden iletişime geçecektir.

Birkaç Saat Önceden Rezervasyonunuzu Yapın

Rezervasyonunuzu yaptıktan sonra bir sürücüyle eşleşmeniz seçtiğiniz servise ve günün saatine bağlı olarak değişebilir. Her zaman bir sürücü bulunamayabileceği için ikinci el eşya satın alma işleminizin nakliyesi adına sürücüyle eşleştirilme süresi değişebilir. Bu nedenle, lütfen ikinci sürecin aksamaması için konumunuz ve seçtiğiniz servisin mevcut talebini kontrol edin. Ayrıca, sürücüyle eşleştirilme süresini azaltmak için, rezervasyonunuzu en az birkaç saat önceden yapmanızı öneririz.

Sürücü ile İletişime Geçmeden Önce Biraz Zaman Tanıyın

İkinci el eşya satın alma nakliyesi için bir sürücü ile eşleştiğinizde o esnada araç kullanıyor olabileceği için en az 10 – 15 dakika kadar sürücünün cevabını bekleyin. Eğer bir dönüt alamazsanız İkinci el eşya nakliye ile ilgili ayrıntıları ve ek ücretleri konuşmak için uygulama üzerinde sürücüyü arayabilirsiniz.

İkinci El Eşya Satın Alma İşleminizin Ardından Hangi Aracı Seçmelisiniz

Sitemizden her araç için uygun olan boyut ve ağırlıkları kontrol edebilir ya da alternatif olarak, bizden bilgi almak için +90 850 270 07 23 telefon numarasına başvurabilirsiniz.