Taşımacım: Eşya Taşıma İçin Olmazsa Olmazınız!

eşya-taşıma-2

Eşya Taşıma Uygulaması Taşımacım, taşımacılık sektöründe fark yaratmak amacıyla hizmet vermeye başlamış bir şirkettir. Ayakkabı kutusu kadar küçük veya koltuk takımı kadar büyük her tür eşyanın taşınabileceği bir sistem geliştirerek müşterilerine sunar. 

Parça Eşya Taşıma uygulaması Taşımacım, Taşımacılık hizmeti almak veya taşımacı olmak isteyen herkese hitap eden bir uygulamayı uygulama marketlerinden erişime açmıştır. 

Eşya taşıma işi, herkesin hayatında zaman zaman karşılaştığı ve çözmesi gereken bir problemdir. Eşya taşıma, özellikle büyük ve ağır eşyaları taşımak oldukça zahmetli ve yorucu bir iş olabilir. Bunun yanı sıra, doğru bir taşımacılık hizmeti bulmak da oldukça zor olabilir. Taşımacım uygulaması, bu sorunları ortadan kaldırmak için tasarlanmış bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım uygulaması sayesinde müşteriler, herhangi bir yerden ve herhangi bir zamanda taşımacılık hizmeti alabilirler. Motosiklet, Doblo, Minivan, Panelvan ve Kamyonet gibi seçenekler arasından her eşya boyutuna uygun bir aracı seçmek mümkündür. Bu sayede müşteriler, ihtiyaçlarına göre ödeme yaparlar ve maddi açıdan zarar görmezler.

Taşımacım Nedir?: Hakkında Her Şey!

Eşya taşıma uygulaması olan Taşımacım’ın hizmet anlayışının merkezine “adil olma” kavramını koyulduğu için hiç kimse mağdur edilmez. Eşyalar, lokasyonlar arasında güvenli bir şekilde taşınır ve taşımacı ortaklarının ve şoförlerinin hakları korunur, emek kaybı yaşamadan para kazanmaları sağlanır. Bu süreçte ücretli otoyollardan güncel akaryakıt zamlarına kadar her detay dikkate alınır.

Evcil Hayvanlarınız İçin Taşımacım

Eşya taşıma uygulaması Taşımacım, insanlar dışındaki canlılara ve çevreye olan duyarlılıklarını hizmetlerine yansıtır. Bu nedenle kullanıcıların evcil hayvanlarıyla seyahat etmelerine olanak tanırlar. Bu sayede evcil hayvanların toplu taşıma araçlarında stres yaşamalarının ve pet sahiplerinin yüksek ücretler ödemelerinin önüne geçilir. Kullanıcılar, evcil hayvan dostlarıyla birlikte son derece güvenli ve konforlu bir yolculuk yapabilirler.

Parça eşya taşıma uygulaması Taşımacım, Türkiye sınırları içerisinde yerli bir iştirak olarak kurulmuştur ve ülkenin dört bir yanındaki taşımacılık sorunlarına çözüm sunmayı hedefler. Şimdilik sadece İstanbul’da hizmet verir ancak gelecekte birçok şehirden erişilebilir durumda olacakları planlıyor. Kullanıcı deneyimine önem veren Taşımacım, müşterilerinin geri bildirimlerini dikkate alır. Problemleri hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturmak Taşımacım için her zaman ön plandadır.

Taşımacım Nasıl Çalışır?

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım, platformunda kayıtlı bağımsız sürücü ve motosikletçilerden ulaşım ve lojistik hizmetleri almak için bir kanal sağlayan üçüncü taraf bir teknoloji platformudur. Android ve iOS cihazlar için mobil uygulama olarak mevcuttur. 

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım, kullanıcıların motosiklet hizmetleri, kamyonet hizmetleri, kamyon hizmetleri ve daha fazlası gibi farklı hizmet türleri için rezervasyon yapmasına olanak tanır. Kullanıcılar, alma ve bırakma konumlarını, kişisel bilgilerini ve rezervasyonları için gereken diğer gereksinimleri belirtebilir. Rezervasyon yaptıktan sonra kullanıcılar, uygulama üzerinden kendileriyle iletişime geçecek bir sürücü ile eşleştirilir. 

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım ayrıca, önemli hacimli işletmelerin düzenli taşıma ve teslimat ihtiyaçlarının karşılanması için seçilmiş bir grup şoförden oluşan “Taşımacım Esnaf” adlı özel bir program sunar. Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım, geçiş ücreti ve otopark ücretlerini içeren şeffaf fiyatlandırma sağlar ve ekstra bir ücret karşılığında paketleme ve paketten çıkarma yardımı gibi ek hizmetler sunar. Taşımacım’ın fiyatlandırma şemasını bu adresten inceleyebilirsiniz.

3 Adımda Taşımacım Kullanımı

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım uygulamasını kullanmak için sadece üç adımlık bir süreci uygulamak yeterli olacaktır. Öncelikle uygulamada paketinizin nereden nereye taşınacağını seçmelisiniz. Konumların yanı sıra taşıma işleminin yapılacağı tarihi seçmeniz gerekir. 

İkinci adımda hangi araçla taşımak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Burada eşyanızın boyutuna uygun bir araç seçmeniz gerekiyor ve seçme işlemiyle birlikte direkt olarak hangi ücretler üzerinden fiyatlandırma yapılacağını görebiliyorsunuz.

Son adımda bilgilerinizi kontrol edip doğruladıktan sonra siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacımla paketlerinizi taşımak işte bu kadar kolay!

eşya-taşıma
3 Adımda Eşyanı İstediğin Yere Taşı!

Taşımacım ile Neler Taşırsın?

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım uygulaması, evden eve, ofisten ofise, depodan depoya taşımacılık hizmetleri sunarak hayatı kolaylaştıran bir platformdur. Bu uygulama sayesinde artık evdeki eşyalarınızı, ofis mobilyalarınızı, beyaz eşyalarınızı, hatta evcil hayvanlarınızı bile güvenle taşıyabilirsiniz. Peki Taşımacım uygulaması ile neler taşınabilir? Gelin birlikte inceleyelim.

Mobilyalar

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım uygulaması ile tüm mobilyalarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Koltuk takımlarınız, yemek masalarınız, sandalyeleriniz, gardıroplarınız ve daha birçok mobilyanızı güvenle taşıyabilirsiniz. Taşımacım uygulaması sayesinde, taşıma işlemlerinizde hiçbir zorluk yaşamadan, mobilyalarınızın herhangi bir zarar görmeden yeni evinize ya da ofisinize taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Beyaz Eşyalar

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım uygulaması ile beyaz eşyalarınızı da güvenle taşıyabilirsiniz. Buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar ve diğer tüm beyaz eşyalarınız, Taşımacım uygulaması sayesinde yeni evinize ya da ofisinize güvenle taşınır. Beyaz eşyalarınızın taşınması sırasında herhangi bir hasar oluşmaması için özenle paketlenir ve taşınır.

Ev Eşyaları

Eşya taşıma uygulaması Taşımacım uygulaması ile evdeki diğer tüm eşyalarınızı da rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayakkabı dolapları, kitaplıklar, sehpalılar, halılar ve diğer tüm ev eşyalarınızı Taşımacım uygulaması ile taşıyabilirsiniz. Taşıma işlemleri sırasında eşyalarınızın zarar görmemesi için özenle paketlenir ve taşınır.

Ofis Eşyaları

Eşya taşıma uygulaması Taşımacım ofislerdeki eşyaların taşınmasını da kolaylaştırıyor. Masa ve sandalyeler, dolaplar, raflar ve diğer ofis eşyalarınızı Taşımacım uygulaması sayesinde güvenle taşıyabilirsiniz. Eşya taşıma işlemleri sırasında eşyalarınızın hasar görmemesi için özenle paketlenir ve taşınır.

Evcil Dostlarınız

Eşya taşıma hizmeti sunan Taşımacım, son derece kullanışlı bir uygulama olarak özellikle son dönemlerde hayatımıza girmiş bir mobil uygulamadır. İnsanlar için ev taşıma, eşya taşıma, şehir içi taşımacılık gibi birçok farklı ihtiyacı tek bir uygulama üzerinden çözmeyi hedefleyen Taşımacım, son dönemlerin en popüler uygulamalarından biridir. Ancak Taşımacım, sadece insanların kendilerini ve eşyalarını taşımasına yardımcı olan bir uygulama değil, aynı zamanda evcil hayvan dostlarımızın da taşınmasına yardımcı oluyor. 

Taşımacım ile İkinci El Eşya Taşıma

İkinci el eşya alımı son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Bunun sebepleri arasında ekonomik ve çevresel kaygıların yanı sıra, yeniden kullanım felsefesi de yer alıyor. Ancak, bu durum ikinci el eşya satıcıları için taşıma sorunlarını da beraberinde getiriyor. İkinci el eşya satıcıları, eşyaların taşınması konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabiliyorlar. Bu noktada, Taşımacım uygulaması, ikinci el eşya satıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Eşya taşıma uygulaması Taşımacım, kullanıcıların ikinci el eşya satıcıları için taşıma çözümleri sunar. Kullanıcılar, uygulama üzerinden taşımak istedikleri eşyanın boyutunu ve ağırlığını belirtebiliyorlar. Uygulama, kullanıcıya taşıma maliyetini işlemin başında sunuyor. Eşya taşıma için farklı çözümler sunan Taşımacım uygulaması, bu sayede kullanıcılara eşyalarını taşıma konusunda birçok kolaylık sağlıyor.

Güvenlik ve Memnuniyet

Taşımacım, ikinci el eşya alan yerler için de büyük bir fırsat sunuyor. İkinci el eşya alanlar, müşterilerine taşıma hizmeti sunarken Taşımacım uygulamasını kullanarak taşıma işlemini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar. Bu sayede müşterilerinin eşyalarını güvenli bir şekilde teslim etmeleri ve memnun kalmaları sağlanıyor.

Taşımacım’ın Fiyatlandırma Politikası

Taşımacılık hizmeti her zaman hayatımızın bir parçası olmuştur. Farklı boyut ve ağırlıklardaki eşyaların taşınması, güvenliği ve uygun fiyatlandırma gibi konular taşımacılık hizmeti sunan firmaların en önemli konuları arasındadır. Bu nedenle Taşımacım uygulaması, kullanıcılara taşımacılık hizmetlerini daha kolay ve uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyor.

Taşımacım uygulaması, farklı boyut ve ağırlıktaki eşyaların taşınmasını kolaylaştırmak için farklı araç seçenekleri sunar. 

  • Parça eşya taşıma için kullanılan motosiklet seçeneği, 5 kg’ın altındaki belgeler veya küçük paketlerin taşınması için idealdir. Bu araçla taşınan eşyalar, 35 cm x 25 cm x 12 cm boyutlarını aşmamalıdır.
  • Farklı eşya taşıma hizmetlerine hitap eden hafif ticari araç seçeneği, maksimum 200 kg ağırlığı ve 1,8 m x 1,5 m x 1,2 m boyutlarına kadar olan eşyaların taşınması için uygundur. Bu araçla koliler, kutular, küçük mobilyalar, kısa bitkiler ve evcil hayvanlar gibi küçük boyutlu eşyalar taşınabilir.
  • Eşya taşıma için kullanabileceğiniz Panelvan seçeneği, daha büyük boyutlu eşyaların taşınması için kullanılır. Maksimum 1000 kg ağırlığı ve 3 m x 1,5 m x 1,5 m boyutlarına kadar olan eşyalar panelvan aracıyla taşınabilir. Bu araçla 3 kişilik kanepe veya yemek masası ve sandalyeler gibi orta boyutlu eşyalar taşınabilir.
  • Büyük eşya taşıma işleri için kullanılan kamyonet seçeneği, daha büyük boyutlu eşyaların taşınması için idealdir. Maksimum 2500 kg ağırlığı ve 4,2 m x 2 m x 2 m boyutlarına kadar olan eşyalar kamyonet aracıyla taşınabilir. Bu araçla yatak odası takımları, ofis mobilyaları veya 1+1 ev taşımaları gibi büyük boyutlu eşyalar taşınabilir.