3 Adımda Yenilikçi Taşıma Hizmeti ile Tanışın!

taşıma-hizmeti

Taşıma hizmeti alma işlemleri her zaman zor ve stresli bir süreçtir. Özellikle ikinci el eşya alıp satmak isteyenler için taşıma maliyeti ve güvenliği büyük bir sorun oluşturur. Peki bu sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir uygulama olduğunu söylesek? 

Taşımacım uygulaması, ikinci el eşya alan yerler için yenilikçi bir taşıma hizmeti sunuyor. 

3 Adımda Taşımacım’ın Taşıma Hizmeti

İster evden eve ister şehirler arası olsun, Taşımacım ile eşyalarınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Nasıl mı? İşte 3 adımda hızlı taşıma hizmeti hakkında bilmeniz gerekenler:

1) Uygulamayı indirin ve kaydolun

Taşımacım uygulamasını App Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kaydolmak için sadece telefon numaranız yeterli. Uygulamaya giriş yaptığınızda size uygun aracı seçebilir ve taşınacak eşyalarınız hakkında bilgi verebilirsiniz.

2) Fiyat teklifi alın ve ödeme yapın

Uygulama üzerinden taşıma hizmeti almak istediğiniz eşyalarınızın boyutu, ağırlığı ve mesafesi gibi bilgileri girerek anında fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyat teklifini kabul ettiğinizde ödemenizi kredi kartı veya banka kartı ile güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

3) Eşyalarınızı teslim alın

Ödemenizi yaptığınızda size en yakın sürücü ile iletişime geçebilir ve eşyalarınızın teslimat sürecini takip edebilirsiniz. Sürücü belirttiğiniz adrese geldiğinde eşyalarınızı teslim alabilir ve sürücüye puan verebilirsiniz.

Taşımacım uygulaması ile ikinci el eşya alan yerler için taşıma işlemleri artık çok daha kolay, hızlı ve ekonomik. Sadece 3 adımda yenilikçi taşıma hizmeti ayrıcalıklarından faydalanmak için siz de hemen uygulamayı indirin ve deneyimleyin!

Taşımacım Kullanmanın Öne Çıkan Avantajları

Taşımacım, aynı gün içerisinde parça eşya taşıma ve kurye hizmeti sunan bir mobil uygulamadır. Taşımacım ile tek elle eşyalarınızı taşıyabilir, ayakkabı kutusundan koltuğa kadar her türlü eşyanız için taşıma hizmeti alıp tek tıkla istediğiniz yere gönderebilirsiniz. 

Anında Fiyatlandırma

Taşımacım uygulamasında rotanızı ve araç tipinizi seçtiğinizde, size anında bir fiyat teklifi sunulur. Bu sayede taşıma ücretini önceden bilir ve bütçenize göre planlama yapabilirsiniz.

Kapıdan Kapıya Taşıma Yardımı

Taşımacım uygulamasında sipariş verdiğinizde, sürücü (kapıdan kapıya hizmeti ile) eşyalarınızı kapınızdan alır ve istediğiniz adrese kapısına kadar teslim eder. Bu sayede hem zaman hem de enerji tasarrufu sağlarsınız.