İkinci El Eşya Taşıma İçin Taşımacım’a Güvenin!

ikinci el eşya taşıma

Taşımacım ile ikinci el eşya taşıma çok kolay! Sizin için uygun olan aracı seçip istediğiniz adrese güvenli bir şekilde eşyalarınızı taşıyabilirsiniz. 

Hangi eşyalar için hangi araç daha uygun olur, işte sizin için sıraladık:

Motosikletlerle Hız Kazanın!

5 kg’ın altında, 35 cm x 25 cm x 12 cm boyutlarında eşyalar taşıyabilir. Bu araç, belgeler veya küçük paketler (ayakkabı kutusu boyutunda) için uygundur. Motosikletler, genellikle küçük ölçekli taşımalar veya hızlı eşya teslimatları için kullanılır. Eğer büyük boyutta bir şey taşımak istemiyor ve paketinizin zarar görmesinden endişe duyuyorsanız ikinci el eşya taşıma için motosikleti tercih edebilirsiniz. 

Küçük Eşyalarınız İçin Doblo

Maksimum 200 kg ağırlığında ve 1,8 m x 1,5 m x 1,2 m boyutlarında eşyalar taşıyabilir. Bu araç, koliler, kutular, küçük mobilyalar, kısa bitkiler ve evcil hayvanlar için uygundur. Orta ölçekli denebilecek ortalama boyutlardaki ikinci el eşya taşıma için tercih edebilirsiniz. Doblo, aynı zamanda evcil hayvana sahip kişiler için konforlu ve güvenli bir yolculuk sağlar.

Minivanla Yatak ve Kanepeler

Maksimum 500 kg ağırlığında ve 2,1 m x 1.7 m x 1.2 m boyutlarında eşyalar taşıyabilir. Bu araç, tek kişilik yatak veya 2 kişilik kanepe için uygundur. Küçük boyuttaki ikinci el eşya ve kolilerinizi taşıyabilmiş fakat yatak gibi büyük eşyaları taşımakta güçlük çekiyorsanız minivan sizin için doğru tercih olabilir.

Panelvan Modellerimizle Mobilya Taşıma

Maksimum 1000 kg ağırlığında ve 3 m x 1,5 m x 1,5m boyutlarında ikinci el eşya taşıma için en uygun araçtır. Bu araç, 3 kişilik kanepe veya yemek masası ve sandalyeler için uygundur. Birçok mobilyaya sahipseniz ve bunları zarar görmeden seçtiğiniz adrese taşımak istiyorsanız panelvan sizin için en uygunu olabilir.

Kamyonet ile İkinci El Eşya Taşıma

Kamyonet, maksimum 2500 kg ağırlığında ve 4,2m x 2 m x 2 m boyutlarında eşyalar taşıyabilir. Bu araç, yatak odası takımı, ofis mobilyaları veya 1+1 ev taşımaları gibi daha büyük eşyaların taşınması için uygundur. Kamyonetler, genellikle evden eve taşınma veya ofis taşınma gibi büyük ölçekli taşımalarda kullanılır. Kamyonetler, ikinci el eşya taşıma için güvenli bir ortam sağlar ve eşyaların hasar görmemesi için özel taşıma teknikleri kullanılır.