İkinci El Eşya Taşıma: Taşımacım ile 3 Adımda Taşıyın!

ikinci el eşya

İkinci el eşya taşıma için yüksek meblağlar ödemenize gerek yok. Taşımacım uygulamasını indirerek kolayca adresinizi seçebilir ve güvenilir bir şekilde eşyalarınızı taşıyabilirsiniz.

İkinci El Eşya Nakliye İçin Güvenilir Koşullar

Kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için anında fiyatlandırma hizmetimizle işleminizin tutarını işleminizi planlarken öngörebilmenizi sağlıyoruz. Güvenli koşullar altında ister ikinci el eşya taşımak ya da hızlıca eşya teslim etmek için ister evcil hayvanınızı konforlu bir biçimde seyahat etmesini sağlamak için Taşımacım’ı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda ödeme yaparken bir zorluk yaşamamanız için hem nakit hem de kredi kartı ile ödeme yapma imkânı sunuyoruz.

Kredi Kartı ile Ödeme

Ödemeler, genellikle sipariş verildikten sonra kredi kartınızdan tahsil edilir ve sipariş tamamlandıktan sonra sürücünün cüzdanına aktarılır. Ancak, ekstralar olması durumunda kişiler nakit olarak ödeme yapabilir. Ayrıca, sipariş sürücü yola çıkmadan iptal edilirse, işlem iptal edilir ve tutar hesabınıza geri aktarılır. Bu geri aktarım süresi, bankanıza göre değişebilir.

Fatura ve Fiş Talebinizi Nasıl Gerçekleştirebilirsiniz?

Taşımacım, taşıma şirketlerini ve eşya taşımak isteyen müşterileri bir araya getirerek, aracı hizmet sağlayıcı olarak faaliyet gösterir. Bu nedenle, aldığınız hizmetin direk sağlayıcısı olmadığı için KDV faturası kesemez. Gelir kaynağı ise, taşıma şirketleri ve eşyalarını taşımak isteyen kişiler arasındaki sipariş bedelinden elde edilen komisyon tutarıdır. Taşımacım, bu komisyon tutarını taşıma şirketlerinden tahsil eder ve komisyon tutarı için taşıma şirketlerine fatura keser. Sipariş detaylarını girerken, fatura istediğinizi taşıma şirketlerine belirtirseniz, talebiniz yerine getirilebilir.

İkinci El Eşya Taşıma Sonrasında Sipariş Detaylarınıza Nasıl Erişebilirsiniz?

Taşımacım ile ikinci el eşya taşıma yapmanızın ardından bu siparişiniz hakkında bilgilere erişmek isterseniz iki ayrı seçeneğiniz var. İlki geçmiş siparişler bölümüne tıklamanız. Bu bölümde, yaptığınız tüm geçmiş siparişlerin detaylarını görebilirsiniz.

İkincisi ise yaptığınız ikinci el eşya taşıma ile ilgili bilgileri e-posta ile almanız mümkün! Sipariş detaylarının size e-posta yoluyla gönderilmesi için, profilinizi bir e-posta adresiyle güncellemeniz gerekir. Bu sayede, sipariş detayları e-posta adresinize gönderilecek ve her zaman erişilebilir olacaktır.

Daha fazlası için uygulamamızı indirerek bu harika basitliği deneyimleme imkanına sahip olabilirsiniz!